(ВІДЕО) Від 6 до 10 тисяч доларів за нелегальну подорож за кордон

НАЗАД
07 березня 2024 10:15

Прикордонники в Чернівецькій області затримали п’ятьох порушників та їхнього провідника.

Під час реалізації оперативної інформації, неподалік кордону з Румунією, прикордонний наряд затримав трьох мешканців Тернопільської області, Хмельничанина та Киянина. В ході затримання порушники намагалися втекти, проте їм це не вдалося. Згодом прикордонники зупинили також мікроавтобус, яким місцевий мешканець доставив цих «туристів» до кордону.

Надалі правоохоронцям стало відомо, що чоловіки заплатили за нелегальну подорож до Румунії від 6 до 10 тисяч доларів США.

Наразі тривають пошуки головного організатора незаконного перетину кордону. Йому та його помічнику загрожує кримінальна відповідальність за ст. 332 ККУ.

Відносно решти затриманих складені протоколи Кодексу України про адміністративні правопорушення за ст. 204-1 «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» та 185-10 «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси